SAŠA POPOVIĆ PRVI PUT NAKON POVREDE U ZVEZDAMA GRANDA: Evo uz ČIJU POMOĆ se kreće tokom SNIMANJA, isplivao SNIMAK
Saša Popović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

SAŠA POPOVIĆ PRVI PUT NAKON POVREDE U ZVEZDAMA GRANDA: Evo uz ČIJU POMOĆ se kreće tokom SNIMANJA, isplivao SNIMAK

Publika, ali i verni obožavaoci takmičenja "Zvezde Granda" zabrinuti su zbog trenutnog stanja direktora produkcije. Ipak, razloga za paniku nema s obzirom da je zbrinut na vreme.

Objavljeno:

Kreativni direktor "Granda" Saša Popović doživeo je nezgodu u svom domu u Opatiji zbog čega je završio u bolnici, ali ga ni to nije omelo kada je reč o poslovnim obavezama i snimanju emisija "Zvezde Granda".

Sada je pevačica i voditeljka "Zvezda Granda", Ana Sević, na svom TikTok nalogu objavila urnebesni snimak sa snimanja nove emisije i pokazala kako se Saša Popović snašao.

Naime, on je sedeo u stolici, a po bini ga je gurao voditelj Voja Nedeljković.

@sevicanaofficial Motaj kablove,presli smo igricu 🤣🙏🏽Za one koji ne znaju,Sasa Popovic je pre par dana polomio nogu ali to ga nije sprecilo da bude sa nama i na danasnjem snimanju 💪🏽🫶🏽 #zvezdegranda #anasevic #happyplace #fun #music #viral #trend #balkan #srbija ♬ original sound - anasevic

- Ljudi, ovo morate da vidite. Znači, taman pomisliš da ne može dalje, u "Zvezdama Granda" se nešto desi. Saša Popović sedi u stolici i Voja koji ga gura. Ovo morate da vidite za dve nedelje - rekla je Ana u opisu snimka.

Podsetimo, kako izvor blizak Saši Popoviću za domaći medij tvrdi, povreda nije bezazlena kao što se mislilo, ali ono što je važno je to da kreativni direktor "Zvezda Granda" ne trpi nikakve bolove.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/SrbijaDanas Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.